Maak een afspraak

Vestiging Leidschendam of Den Haag

Chiropractie

Chiropractie is gebaseerd op het wetenschappelijke feit dat je zenuwstelsel de functie van vrijwel elke cel, elk weefsel, elk orgaan en het systeem van je hele lichaam regelt.

Lees Meer
Symptomen

Onze chiropractors kunnen hulp bieden bij vele klachten als migraine, hoofdpijn, (lage) rugklachten, gewrichtspijn en nog veel meer. Bekijk hier de meest voorkomende klachten.

Lees Meer
Verzekeringen

Chiropractische behandelingen worden vaak vanuit het aanvullend pakket van de zorgverzekering vergoed. Hiervoor geldt geen verplicht eigen risico. Bekijk hier alle zorgverzekeringen.

Lees Meer
SOS - Help mij!

Heeft u veel pijn en zoekt u naar een permanentie oplossing tegen uw pijn? Neem vandaag nog contact met ons op! Tijdens het consult bespreken we dan het plan van aanpak.

Lees Meer

Chiropractie Den Haag / Leidschendam / Voorburg

Welkom in de wereld van de chiropractie. Onze chiropractors zijn experts op het gebied van diverse klachten, zoals nekklachten en rugklachten. Chiropractoren staan bekend om hun manipulatie technieken (adjusting - Kraken). Dit chiropractische behandeling is een zeer veilige methode om met gecontroleerde, snelle rekbewegingen, de beweegelijkheid en positie van het gewricht te herstellen. Komt gerust in onze praktijken langs voor meer informatie.

Vestigingen chiropractie

De American chiropractic heeft momenteel 2 vestigingen: Vestiging American chiropractie Leidschendam en American chiropractie Den Haag.

Meest veel voorkomende klachten

Succes verhalen

CHIROPRACTIE ZET VELE SOORTEN VAN PIJN UIT MET EEN SIMPELE AANRAKING

contact mij!

LAATSTE NIEUWS

Lees meer

De vader van de chiropractie

Daniel David Palmer vestigde in de 19e eeuw de moderne praktijk van de manipulatie van de wervelkolom. Hij staat bekend als de vader van de chiropr

Lees meer

American Chiropractic

The American Chiropractic heeft zijn nieuwe locatie geopend! U vindt ons op de Koningin Juliana Plein 10, 2595 AA Den Haag. Dit is in de hal van h

Chiropractie nieuws

Vijf behandelingen voor migraine di...

Tenminste vijf van de meest voorkomende medische behandelingen voor migraine kun je beter vermijden omdat deze onnodige en potentiële risico’s met zich meebrengen, betoogde de American Headache Society (AHS) in het november-/decembernumm

Lees meer

Chiropractie voor sportgerelateerde...

Een nieuwe studie toont aan hoe chiropractische zorg voor een significante verlichting van de pijn voor een basketbalspeler met een elleboog blessure kan zorgen. Het onderzoek dat werd gepubliceerd in het Journal of the Canadian Chiropracti

89% van de kantoormedewerkers heeft...

Als je je dagen doorbrengt op een kantoor, ben je waarschijnlijk wel bekend met de pijn die ontstaat door lange werkuren achter de computer. Een nieuwe studie toonde aan dat tot 89% van kantoorpersoneel lijdt aan één of andere vorm van mu

Wat zeggen onze patiënten?

  • I feel like a teenager again. Thanks Doctor Jim. I really appreciate what you’ve done for me. My back pain is history now!!

    John Mitchel Low back pain
  • Na jaren met veel nek en schouderpijn geleefd te hebben ben ik eindelijk pijnvrij. Mijn stressvolle baan zorg voor veel spanning die ik wekelijks heerlijk laat ''weghalen''. Bedankt!!

    Baak Nek/Schouderpijn